Afbeelding invoegen

MENSEN DIE STIEKEM PENNEN MEENEMEN VAN KANTOOR ZIJN CREATIEVER - maandag 9 april 2018

 
Afbeelding invoegen
STELLING: MENSEN DIE STIEKEM PENNEN MEENEMEN VAN KANTOOR ZIJN CREATIEVER
Als eigenaar en uitvoerder van Muurschilderingen enzo ben ik eigen baas.
En aangezien mijn "kantoor" ook dienst doet als woonkamer en mijn "werkblad" een nevenfunctie heeft als eettafel, is het voor mij niet zo moeilijk om pennen mee naar huis te nemen. Of papier of notitieblokjes of desnoods de hele tafel. Als deze stelling op de waarheid berust, ben ik creatief in het kwadraat.

WAAR OF NIET WAAR?
Hoe denk jij over deze stelling?
Vermoed je dat hij waar of niet waar is? En heb jij wel eens stiekem wat meegenomen van de baas?
 
DENKEN BUITEN DE GEBAANDE PADEN
Ik wil je absoluut niet aanmoedigen om je spulletjes onrechtmatig toe te eigenen, maar als het antwoord ja was op de vorige vraag, dan ben jij misschien wel een aanwinst voor jouw werkgever. De stelling is namelijk waar en onderzoek heeft aangetoond dat deze mensen veelal creatieve denkprocessen ondergaan, buiten gebaande paden durven te denken en daarmee inventieve probleemoplossers kunnen zijn.
 
DIEVERIJ
Hierbij wil ik nog wel even vermelden dat diefstal één van de meest voorkomende reden is om een werknemer te ontslaan. Ook al is er een gelegenheid, zijn er redenen waarom jij vindt dat het is toegestaan en rationaliseer je het voor jezelf, het blijft natuurlijk dieverij.
 
NIEUWE BAAN
Halverwege de maand April ga ik weer in loondienst werken, Ik ben aangesteld als activiteitenbegeleider in de psychogeriatrie en zal verantwoordelijk zijn voor de individuele begeleiding van cliënten die hierbij gebaad zijn. Werk wat ik vroeger ook graag deed. Enorm veel zin in en heel fijn dat deze baan ook goed te combineren is met mijn bedrijf.
Nou hoor ik je denken "ga jij dan straks ook pennen mee naar huis nemen van de baas?" Ik denk graag buiten de kaders, maar die pennen laat ik op kantoor liggen. Ik ben schijnbaar toch wat minder creatief dan gedacht...
 
LEUKS MOET GEVIERD WORDEN
Om met jullie te vieren dat ik een nieuwe job heb, heb ik voor jullie gratis printable's klaar gezet.
Dit keer een slinger met fijne quotes in drie verschillende kleuren.
 
Super leuk vind ik het om jouw reactie te lezen & tot mijn volgende blog
 
Afbeelding invoegen
 

Afbeelding invoegen 

 

Afbeelding invoegen

 

Afbeelding invoegen


Reacties:

Leuke printables Anne!! En veel plezier in je nieuwe job!

Ceciel - 10-04-2018

Leuke blog Anne😀 Dit is de eerste die ik heb gelezen.

Paula- 11-04-2018


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >