Afbeelding invoegen

EN DE WINNAAR IS... - woensdag 3 maart 2021

Afbeelding invoegen

GEFELICITEERD!
Jhaaa de winnaar is bekend.
Jolanda Kleijnjan gefeliciteerd met de tijger en heel veel plezier ervan!!
 
BEDANKT
Het doek heb ik met super veel plezier (in die lekkere flow waarin de tijd voorbij vliegt) geschilderd en genoten van alle lieve berichten die ik hierop heb gekregen toen ik de tijger als giveaway lanceerde.
 
Helaas kan ik niet reageren op berichten die op mijn blog geplaats zijn. Deze heb ik uiteraard wel gelezen en vond ik meer dan leuk!!! 

 
FILMPJE
Klik op de foto om het filmpje te zien waarin de
winnaar bekend wordt gemaakt.
Afbeelding invoegen
 
GRATIS PRINTABLE 
Zoals ik al in mijn vorige blog schreef maakte ik een schets van de tijger zonder de intentie hem te schilderen of te verloten. De schets heb ik nog wat meer uitgewerkt en klaar gezet als gratis printable. Je kan hem dus downloaden, printen en bv in een lijstje doen
Hij is er in A4 formaat en A3 formaat
 
laat me zeker weten in de reacties hieronder of jij hem gaat printen en tag mij op de social media kanalen als je er een foto van hebt geplaats op facebook of instagram.
Zowel op facebook als op instagram is mijn naam @muurschilderingenenzo.
 
CONTACT
Mocht jij niet gewonnen hebben maar wil je wel graag een schildering op doek of muur. Neem dan contact met mij op en ik brainstorm heel graag met je mee om je te voorzien van  een toffe schildering.
 
IDEEËN
Oh en vind jij zo'n printable nou leuk en heb jij hiervoor nog een tof idee, laat me dat ook zeker weten in de reacties hieronder. Vind ik super leuk om mee aan de slag te gaan en zal vervolgens proberen met regelmaat iets klaar te zetten onder de download knop.
 
Afbeelding invoegen
 

  Afbeelding invoegen


 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >