Afbeelding invoegen

GIVEAWAY SCHILDERING TIJGER - maandag 1 maart 2021


Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen

ERGENS HELEMAAL IN OPGAAN 
Je kent het vast wel, zo'n bezigheid waar je helemaal in op gaat en je de tijd vergeet.
Als klein meisje tekende ik praktisch iedere dag en soms de hele dag. Mijn zakgeld en later mijn verdiende centen door de bijbaantjes die ik had, gaf ik graag uit aan mooie grafiet potloden waarin de hardheden verschilden, pastelkrijt, olieverf, acrylverf, penselen etc. etc. Ik zie mezelf nog staan als jonge puber in de winkel en kan het enthousiasme van veel aankopen nog steeds voelen. Trots en voldaan fietste ik zo snel mogelijk naar huis om aan de slag te gaan met deze nieuwe materialen. In een soort van hyperfocus werkte ik dan aan één stuk door aan nieuwe projecten & baalde enorm als mijn ouders me riepen dat het eten klaar was en ik mijn werk dus moest onderbreken.
 
ZOVEEL JAAR LATER 
Nu, zoveel jaar later wordt ik nog steeds blij van een creatieve aankoop, heb ik nog steeds die hyperfocus en vind ik het moeten onderbreken van mijn werk soms maar knap lastig.
 
SCHETS
De tijger was er eerst als schets op papier
zonder de intentie hem te schilderen of weg te geven.
Dat idee ontstond gaande weg terwijl schets steeds meer vorm kreeg onder mijn pen. 
In een heerlijke flow waarin de tijd wederom een vaag begrip was heb ik eraan gewerkt.
  Afbeelding invoegen

 
LEUKE REACTIES
Inmiddels staat de tijger op social media, zowel op facebook als Instagram als giveaway en wordt hij heel goed ontvangen. Zoiets als dit lanceren vind ik dan toch wat spannend maar jongens, wat een leuke reacties!!
Bedankt hiervoor!! Alle lieve en leuke berichten en de deelname, ik vind het super!!
 
BEKENDMAKING VAN DE WINNAAR
Aanstaande woensdag 3 maart gaan de namen van alle deelnemers in een hoge hoed om er vervolgens een winnaar uit te halen. In de avond is de bekendmaking. De winnaar wordt op de social media kanalen bekend gemaakt en hij of zij zal een persoonlijk bericht van mij ontvangen. Zelf ben ik uiteraard ook heel benieuwd bij wie hij een nieuw onderkomen gaat krijgen!!
Stay tunend
 
NIEUWSGIERIG 
Uiteraard ben ik benieuwd of jij ook meedoet met deze win actie en of jij iets hebt waarin je helemaal op kan gaan en de tijd vergeet. 
Laat het me weten in de reacties hieronder. 
 

Afbeelding invoegen
    

Reacties:

Leuk om te lezen, zo'n creatief lief en sociaal mens🥰 geniet iedere keer van de got's van alle kunstwerken. Gr Cora😘

Cora Vink- 02-03-2021

Supergaaf wat je doet😍

Els Zanen- 02-03-2021

Prachtig en fascinerend om te zien hoe je dit tevoorschijn tovert .!

Cobi- 02-03-2021

Super mooi!🥰 Net echt🤗 wat heb jij toch een talent. De stoere tijger zou mooi staan in Jurre zijn kamer😉.Liefs Esther

Esther- 02-03-2021


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >