Afbeelding invoegen

BEDRIJFSKLEDING - maandag 15 februari 2021

 

Afbeelding invoegen


 Hey, I put soms new shirts on and suddenly everything is right.
 
OUDE KLOFFIE

Al zo lang ik schilder onder de naam muurschilderingenenzo (en dat is nu 12 jaar ... wow) schilder ik in mijn oude afgedragen kloffie inmiddels vol met verfvlekken. Maar het heeft ook wel wat, ik voel me er in ieder geval altijd comfie in. Het geeft me zo'n lekkere creatieve vibe als ik deze kleding aantrek om op weg te gaan naar een klant voor een toffe opdracht. Maar inmiddels kan ik deze kledingstukken bijna niet meer opvouwen vanwege de hard geworden verf die erin zit en er niet meer uitgaat. 's-Ochtends snel iets aanschieten voor een opdracht is nu een heuze klim geworden.

 

SOMETHING NEW

Daarom tijd voor iets nieuws. Paolo Nutini zingt zijn nummer 'New Shoes' alleen dan voor mij geen nieuwe schoenen (die doe ik tijdens het schilderen eigenlijk altijd uit) maar nieuwe bovenkleding. Al googelend kwam ik op de website van spreadshirt terecht. Hier schafte ik wat shirts en 2 lekkere truien aan voorzien van mijn bedrijfsnaam. Ik vind het cool!

Gisteren kwam de bestelling binnen. Geduldig als is was scheurde ik de doos open. Helemaal enthousiast en blij ben ik er mee. Boek mij daarom lekker veel, voor mij een goed excuus om deze profie kleding uit de kast te trekken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >